Starbuzz vandpibe serien er og vil altid være en af de største “Game changers” der nogensinde har ramt verdens vandpibe market.

Med et fantastiske design, det rustfrie stål inderrør og store askebærer, formår denne pibe gang på gang at ligge nummer et hos de forskellige vandpibe entusiaster verden over.

Starbuzz piberne giver en fantastisk mulighed for at mix and matche, da de bliver lavet i mange forskellige farver, og går godt til nærmest alle vaser.

Starbuzz piben bliver lavet i flere forskellige designs. Enterprise serienDiscovery serienAtlantis serienChallenger serienEndeavour serienProduktet du ser her er kendt som Atlantis. Denne model er et lidt mere rundt og bredere format, som Starbuzz har valgt at udarbejde.Vi her hos Cobanoglu anbefaler Starbuzz piben til entusiasten eller bare dem som gerne vil have en piv fræk sammensætning af en pibe.Til hjælp med fremstillingen af dit livs pibe, synes vi her hos Cobanoglu, at i burde tage et kig på disse produkter.Bohemian vaserEl Nefes phunnel hovedMIG Razor eller Kaloud LotusAl Mani JumbaTro os, denne serie af piber vil ændre dit syn på kvalitet for evigt!

Farve

Blå/Sort/Blå, Sort/Blå/Sort, Sort/Hvid/Sort, Sort/Rød/Sort, Sort/Sort/Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.