Dette hovede er fremstillet af den tyske vandpibe producent Kaya, som er kendt for deres flotte glasvandpiber.

Med dens unikke form er PHUNNEL kendt for at bevare vandpibetobakkens sirup inde i hoved, så det ikke drypper ned i vasen. På denne måde sørger man for at smagen holder sig god, da det ikke brænder på samme måde og giver en længere rygetid.

Dette hovede er i modsætning til de andre Kaya Phunnel’s vi har lavet i glas, og på denne måde skaber den mere varme omkring tobakken uden at brænde den på. Dette giver endnu større skyer samt en kraftigere smag.

Vi her hos Cobanogluuglo har valgt at give et MOD med til denne Phunnel. Dette MOD sørger for at tobakken ikke falder ned i hullet og derfor holder det sig fra din vase. Det gør hovedet nemmere at pakke og holder smagen i længere tid. Hvis du dog ønsker dig et produkt af samme kvalitet, men i en anden retning, anbefaler vi her hos Cobanoglu at man tager et kig på Kaya’s Vortex hoveder. Disse hoveder ryger tobakken på en anden måde, men med samme rygeglæde.Kaya Vortex – Glas (lille)Kaya Vortex – Glas (stort)Kaya Vortex – Glas (stort – sort) Dette fantastiske hovede er lavet i glas og giver derfor en bedre varme omkring tobakken.Ikke nok med det følger der også et MOD med som øger rygeglæden endnu mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.